Η τελευταία φετινή «παράσταση» μπροστά στο κοινό του!

 

 Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

ΘΕΣΕΙΣ 5-6

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ -

Γ.Σ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 


ΠΕΜΠΤΗ 23/05/2024 - ΩΡΑ 21:30

ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

 


Η τελευταία φετινή «παράσταση» μπροστά στο κοινό του!

Η αγωνιστική χρονιά φτάνει στην ολοκλήρωσή της! Αύριο (23/5) στις 21:30 ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης δίνει τον τελευταίο αγώνα της σεζόν 2023-2024 υποδεχόμενος στο Σεράφειο τον Πανιώνιο με στόχο τη νίκη που θα του δώσει την 5η θέση στην εφετινή Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, επομένως πρόκειται για μία αναμέτρηση κυρίως γοήτρου, με τους «κυανόλευκους» να στοχεύουν στο ροζ φύλλο αγώνα, ώστε – όπως είπε στις δηλώσεις του και ο Νίκα Σουσιασβίλι – να κλείσουν με ακόμη πιο θετικά συναισθήματα τη χρονιά.

Μια χρονιά, που βρήκε τον Απόλλωνα Σμύρνης για πρώτη φορά στην ιστορία του στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας! Μια σπουδαία επιτυχία που σφράγισε την ευρωπαϊκή έξοδο της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» για 6η σερί σεζόν (2024-2025) στην Ευρώπη!

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη, που πέρυσι είχε νικήσει με 2-0 στη σειρά των μικρών Τελικών τον Πανιώνιο καταλαμβάνοντας την 3η θέση στην Α1, θέλει να δώσει αύριο μία ακόμη, την τελευταία για εφέτος, επιτυχημένη παράσταση μπροστά στο κοινό της. Να εισπράξει το χειροκρότημα και να το ανταποδώσει.

Απόλλων και Πανιώνιος αναμετρήθηκαν και φέτος στη Β’ Φάση του Πρωταθλήματος, με τους «κυανέρυθρους» να νικούν με 11-8 στη Νέα Σμύρνη και τους «κυανόλευκους» να απαντούν με το 15-9 στο Σεράφειο.

Στην αυριανή αναμέτρηση θα υπάρχει Γενική είσοδος 5 ευρώ, ενώ οι κάτοχοι διαρκείας εισέρχονται στο Σεράφειο με την επίδειξη της κάρτας τους.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728