Κυανόλευκη… παράσταση και αποθέωση από τον κόσμο στο φινάλε της σεζόν για τον Απόλλωνα (Pics)

 


Κυανόλευκη… παράσταση και αποθέωση από τον κόσμο στο φινάλε της σεζόν για τον Απόλλωνα (Pics)

Με μία όμορφη κυανόλευκη… παράσταση στο Σεράφειο κολυμβητήριο ολοκληρώθηκε η σεζόν 2023-2024 για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που μπροστά στο ένθερμο κοινό του επικράτησε του Πανιωνίου με 13-9 κατακτώντας την 5η θέση στην εφετινή Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Ήταν το επιθυμητό νικηφόρο φινάλε μιας χρονιάς που βρήκε την… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» να γράφει ξανά ιστορία φτάνοντας για πρώτη φορά στον Τελικό του Κυπέλλου και εξασφαλίζοντας για 6η σερί σεζόν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μια χρονιά που έκλεισε ξανά με ιστορικές στιγμές, με θετικά συναισθήματα και με αποθέωση τόσο του Νίκου Δεληγιάννη – που άκουσε το όνομά του να γίνεται ρυθμικό σύνθημα στην εξέδρα – όσο και των παικτών του από τους φιλάθλους του Απόλλωνα, που δημιούργησαν εκ νέου ατμόσφαιρα γιορτής με ασταμάτητο τραγούδι.

Στο τέλος οι αθλητές του Απόλλωνα Σμύρνης πήγαν και χαιρέτισαν τους οργανωμένους και μη που τους περίμεναν στο κάγκελο μαζί με τον φύσει και θέσει διοικητικό ηγέτη του τμήματος, Γιώργο Αφρουδάκη, για να τους συγχαρούν και να τους πουν εις το επανιδείν για την επόμενη χρονιά με νέα όνειρα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στα του ματς ο Πανιώνιος προηγήθηκε για πρώτη και τελευταία φορά με 3-2 στα 5:50 για το ημίχρονο με τον Απόλλωνα να κυριαρχεί απόλυτα στη συνέχεια και παίζοντας πολύ όμορφο και ομαδικό πόλο να περνά μπροστά με 6-3 στο ημίχρονο και με 12-4 στα 3:05 για τη λήξη της 3ης περιόδου. Ακολούθως υπήρξε μια φυσιολογική χαλάρωση με τους «κυανέρυθρους» να μειώνουν στο τελικό 13-9.

Το ραντεβού, λοιπόν, έχει δοθεί ήδη για τη σεζόν 2024-2025, στην οποία ο εδραιωμένος στα υψηλά στρώματα της ελληνικής υδατοσφαίρισης Απόλλων θα «παλέψει» για την εκπλήρωση των στόχων του.

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης Πανιώνιος 13-9 (2-1, 4-2, 6-3, 1-3)

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 2, Μόκκας, Τρούλος 4, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 2, Τσαχειλίδης, Σολανάκης 1, Καβουσάνος, Τόττης, Τσιαβαλιάρης

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης, Παπάκος Γ. 2, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 2, Μουρίκης, Γούνας 3, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Κατραούρας

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Ζαρδής 











 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728