Αποχώρηση ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης - Του Κώστα Παπαγεωργίου τ. προέδρου του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης

 

Λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή του τ. προέδρου του Γ.Σ. "Απόλλων Σμύρνης" κ. Κ. Παπαγεωργίου, που αναφέρεται στην πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.

 

Αποχώρηση ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης

Του Κώστα Παπαγεωργίου τ. προέδρου του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης

Κύριε ¨προσωρινέ ενοικιαστή¨

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την ανοικτή μου επιστολή και να η χθεσινή σας ανακοίνωση αποχώρησης από την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Δεν θα σταθώ σε αυτά που είχα αναφερθεί και μαθηματικά προέγραφαν την ταφόπλακα που εσείς βάζατε για την συνέχιση της παρουσίας σας.

Εξεπλάγην από την σκόπιμη ασάφεια, την αλαζονεία σας ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και εσείς μονάχα κάνατε κάποια λαθάκια.

Κανένας δεν σας φταίει, για όλα ευθύνεστε εσείς πού κατορθώσατε να κάνετε όλο τον Απολλωνιστικό κόσμο εχθρό σας.

Θα επισημάνω κάποια σημεία της ανακοίνωσης.

Γιατί αποχωρείτε από σήμερα και όχι στο τέλος της σαιζόν;;; Ποιός θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της σαιζόν;;;

Εσείς όταν παραλάβατε την ΠΑΕ άνευ πληρωμής έστω ενός Ευρώ, την παραλάβατε σε κάποιο γραφείο δικηγόρου η στα γραφεία του Σταδίου Ριζουπόλεως;;;;

Απορία αποτελεί η φράση ότι όταν οι συνθήκες -πού εσείς δημιουργήσατε - αλλάξουν θα επανέλθετε. Αυτό τουλάχιστον προκαλεί απορίες και πονηρές σκέψεις. Πως λοιπόν θα επανέλθετε αφού θα έχετε παραχωρήσει τις μετοχές σας, η μήπως ψάχνετε για υπενοικιαστή;;;;  Αυτό να είστε σίγουρος ότι ο Απολλωνιστικός κόσμος δεν θα το επιτρέψει.

Θα μπορούσα να σας πω πολλά ακόμη όμως δεν έχουν νόημα.

Περίμενα ότι φεύγοντας θα προβαίνατε σε μια τελευταία έντιμη πράξη να παραδώσετε την ΠΑΕ με τους ίδιους όρους όπως την παραλάβατε και δυστυχώς αυτή φαίνεται να μην σας εκφράζει.

Τέλος όλοι οι Απολλωνιστές να γεμίσουν την εξέδρα στο αγώνα του Σαββάτου δείχνοντας τη θέληση μας να κρατήσουμε ψηλά την συνέχιση της Ιστορίας του Συλλόγου μας.

Η ιστορία του Απόλλωνα κύριοι είναι πολύ βαριά απ΄ ότι απεδείχθη για σας.

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728