ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

 

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ






 «Μετά το, καταδικαστικό για τον Απόλλωνα Σμύρνης, αποτέλεσμα απέναντι στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, φάνηκε ξεκάθαρα ότι η ομάδα μας δεν μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο που ήταν και ο στόχος της.

Δυστυχώς, ο σχεδιασμός του καλοκαιριού, καθώς και του Δεκεμβρίου κρίνονται ανεπιτυχείς. Καλοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές – βαρίδια που ακολούθησαν την ομάδα μας από τη Super League δεν είχαν καμία ουσιαστική προσφορά.

Για όλες αυτές τις λάθος επιλογές η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τη διοίκησή μας. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, πληρώνοντας ακριβά το τίμημα και δηλώνουμε ότι σήμερα κλείνει ένας κύκλος παρουσίας εννέα ετών στα διοικητικά του Απόλλωνα με ελάχιστες επιτυχίες, με ελάχιστες στιγμές χαράς, αν εξαιρέσουμε τα τέσσερα χρόνια που η ομάδα μας αγωνίστηκε στη A’ Εθνική και τη μοναδική φορά που έφτασε στους τέσσερις του Κυπέλλου. 

Καταθέτουμε σε δικηγορικό γραφείο το πακέτο των μετοχών που τίθεται προς διάθεση. 

Καλούμε όλους αυτούς που μας πολέμησαν λυσσαλέα αυτά τα εννέα χρόνια –συγκεκριμένα τον ερασιτέχνη Απόλλωνα, τα ''ορφανά της Ριζούπολης'' και τον χορηγό τους-  να ξαναδιοικήσουν τον Απόλλωνα με την ελπίδα ότι δεν θα τον δηλώσουν στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, για να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Τέλος, ευχαριστούμε τους σεβάσμιους, φίλους - οπαδούς της ομάδας μας που υποστήριξαν όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθειά μας. Τους ευχαριστούμε και δηλώνουμε ότι θα επανέλθουμε μόνο όταν εκλείψει αυτή η αρρώστια  που έχει στοιχειώσει τη Ριζούπολη και την ομάδα μας». 








  


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728