Επιβλητικός με «σούπερ» εμφάνιση ο Απόλλων, που πήρε προβάδισμα για τα Ημιτελικά (Pics)!

 

 


Επιβλητικός με «σούπερ» εμφάνιση ο Απόλλων, που πήρε προβάδισμα για τα Ημιτελικά (Pics)!

Με φόρα από την εξαιρετική εμφάνιση στον Ημιτελικό με την Τενερίφη και την πρόκριση στους Τελικούς του Challenger Cup μπήκε στον αποψινό 1ο Προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ ο Απόλλων Σμύρνης στο Σεράφειο, επικρατώντας του αντιπάλου του με 14-6.

Η εμφάνιση των «κυανόλευκων» άγγιξε το… τέλειο τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση με τον Απόλλωνα να αποκτά διαφορά πέντε γκολ υπέρ του 3’ πριν το ημίχρονο και να τη διατηρεί ως και το φινάλε της 3ης περιόδου (9-4).

Χαρακτηριστικό της εξαιρετικής αμυντικής προσπάθειας (όπως και της εμφάνισης του Γαλανόπουλου) είναι ότι ο Απόλλων άφησε τον ΠΑΟΚ χωρίς γκολ για 13 λεπτά (1’ πριν το ημίχρονο μέχρι και τα 6’ πριν το τέλος του ματς).

Παράλληλα, επιθετικά οι συνεργασίες ήταν πάρα πολύν όμορφες και βεβαίως αποτελεσματικές έχοντας ως αποτέλεσμα την εξαιρετική παραγωγικότητα των 14 γκολ.

Με αυτή τη νίκη ο Απόλλων Σμύρνης πήρε το προβάδισμα πρόκρισης στα Ημιτελικά του Πρωταθλήματος, με την Προημιτελική σειρά, η οποία κρίνεται στις δύο νίκες, να μεταφέρεται το προσεχές Σάββατο (8/4, 15:00) στο Ποσειδώνιο. Αν χρειαστεί και 3ο ματς, αυτό θα γίνει τη Μεγάλη Τρίτη (11/4, 20:30) στο Σεράφειο.

Απόψε ο Νίκος Δεληγιάννης έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους 15 παίκτες του, μεταξύ αυτών, δηλαδή, και στον βενιαμίν της ομάδας, τον 16χρονο Δημήτρη Τσιαβαλιάρη, που έπαιξε σχεδόν 3 λεπτά.

Ο αγώνας διεξήχθη παρουσία περισσοτέρων των 100 φιλάθλων του Απόλλωνα, που δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα για κατάκτηση του Challenger Cup.

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ 14-6 (4-2, 4-2, 1-0, 5-2)

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραΐμης 1, Χονδροκούκης 2, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 2, Τουρκομένης, Σολανάκης 3, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανιωλουδάκης, Προσινικλής Ν. 1, Καλαργυρός, Κεχαλάρης 3, Χαραλαμπόπουλος 1, Τσολακούδης, Λασκαρίδης, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Αλειφτήρας.

























 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728